Generel info studie
 Jeg fotograferer babyer, børn, familier, og gravide. Som noget nyt forsøger jeg mig også med helt nyfødte, det er en ny verden for mig og en helt anden måde at fotografere på som jeg er meget spændt på at se resultaterne af.

Der lægges vægt på at jeg ikke er professionel fotograf, men det er en af mine store passioner i livet, og jeg bliver aldrig træt af at se hvordan et billede udformer sig fra en idé til virkelighed.

Jeg har ikke så mange rekvisitter endnu, så tag gerne med hvad du har derhjemme som kunne give en flot effekt på billedet.
I som forældre bliver også meget inddraget i fotosessionen, i vil til hver entid være bedre til at få barnet til at smile og grine, og derfor skal i også gerne være på mens vi tager billeder :-)

Som altid når det omhandler børn i studiet, så husk at tage den med ro og vær afslappet. Vi skal nok nå at få taget nogle gode billeder, jeg er en kræsen fotograf der også selv vil være tilfreds med resultatet, og i bliver ikke sparket ud når der er gået præcis 1 time. Jeg fotograferer sammenlagt ca. 1 time, men afsætter altid 1,5 time til jer i studiet. Nyfødte dog minimum 3 timer.

 

Børne billeder

Jeg plejer her at sige til forældrene at de skal bestikke børnene med hvad de nu kan, det handler om at holde børnene glade, og derfor beder jeg også om at børnene ikke skældes ud mens i er i studiet. Måske rækker dit barn tunge, eller laver ansigter, og gider måske heller ikke være med alligevel, men så holder vi en pause og ser om vi så alligevel bagefter ikke kan få lidt gode billeder af den lille drillepind. Bare husk at gør dit barn noget af dette, er det helt normalt, og dit barn er ikke på tværs.

Skæld ud og at dit barn får af vide det han eller hun så ikke må få taget billeder fører sjældent til noget godt, hverken for barnet, forældrene, eventuelle andre søskende eller stemningen generelt. Husk på at det ikke er barnet der har bedt om at få taget billeder, det er jer som forældre der ønsker dette, og så må der bruges lidt forældre manipulation til at få dem til at lege med i lang nok tid.

Men dette er netop derfor at jeg har booket og afsat længere tid end den time jeg fotografere i, så der er indlagt pauser.

Det kræver af forældre og mig, at der udvises tålmodighed og vi tager det med et smil.

Til barnet kan du medbringe noget ynglings legetøj, eller hvad barnet nu holder af.

Når det kommer til tøjet, så går jeg som regel uden for de traditionelle rammer, og mener sagtens at man kan have sort bluse på til en sort baggrund, eller hvid til hvid. Det eneste jeg fraråder er store markante tryk på tøjet, det vil som regel altid tage fokus fra barnet i billedet.
 

Baby billeder

Du må meget gerne medbringe noget som du ved fanger barnets blik. Husk at barnet skal være veludhvilet, så lad være med at booke tid midt i middagsluren, vi kan ikke tvinge dem til at lege fotomodeller for os, og det er også hårdt at være midtpunkt i studiet, så det kræver energi!

Som altid når det omhandler børn i studiet, så husk at tage den med ro og vær afslappet. Vi skal nok nå at få taget nogle gode billeder, jeg er en kræsen fotograf der også selv vil være tilfreds med resultatet, og i bliver ikke sparket ud når der er gået præcis 1 time. Jeg fotograferer sammenlagt ca. 1 time, men afsætter altid 1,5-2 timer til jer i studiet.
 

Nyfødt billeder

Jeres baby skal gerne være mellem 5 og max 16 dage gammel.

Barnet skal gerne have haft noget løst tøj på inden fotograferingen, så der ikke er nogle mærker i huden efter tøjet. Udover det skal barnet gerne være søvnigt, og også gerne sulten når i ankommer, så i må gerne holde barnet vågen 1 times tid før vi tager billeder. Du skal gerne medbringe en eller flere sorte langærmet bluser.
 

Gravid billeder

Du skal huske op til fotograferingen ikke at have noget stramt på, det sætter sådan nogle grimme mærker på huden. Det er især strømper, bukse kanter og undertøj der kan gøre dette.